Jubii | Gouden ringen
21602
single,single-portfolio_page,postid-21602,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Gouden ringen

Gouden ringen zijn voor elke hand een sieraad en hebben in bepaalde situaties zelfs een symbolische betekenis, bijvoorbeeld als het om trouwringen gaat. Gouden ringen zijn in allerlei modellen voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar. Goud is een veelgebruikt edelmetaal voor het vervaardigen van ringen. Dat komt onder meer door de duurzaamheid van het materiaal, zodat de glans van het goud altijd behouden blijft. Gouden ringen kunnen verder uitstekend gecombineerd worden met bijvoorbeeld de plaatsing van een diamantje of ander type edelsteen in de ring. Bovendien hebben ringen van goud als kenmerk over een stijlvolle en exclusieve uitstraling te beschikken.

Gouden ringen en aantal karaat

Gouden ringen bestaan over het algemeen niet uit honderd procent zuiver goud. Goud van 24 karaat is namelijk zacht en minder geschikt om ringen van te vervaardigen. In Nederland komen gouden ringen van 14 karaat veel voor, waarbij de legering in dat geval voor meer dan de helft uit zuiver goud bestaat. De gouden ringen van 14 karaat beschikken over een stempel in het sieraad dat ook wel het keurteken wordt genoemd. Overigens worden er wel gouden ringen met een hoger aantal karaat aangeboden in Nederland, maar het aanbod daarvan is beperkter dan de gouden sieraden van 14 karaat.

Gouden ringen vergelijken

Het online vergelijken van gouden ringen is een prima mogelijkheid om te kijken welk sieraad het meeste aanspreekt en welke ringen binnen het budget passen. Bij het kopen van een gouden ring online is het uiteraard belangrijk om met de juiste ringmaat rekening te houden. Daarvoor kan een goed passende ring als uitgangspunt genomen worden, waarbij de binnenmaat van de ring in millimeters de ringmaat is. Mocht de ring niet passen dat kan je altijd nog terecht bij goud verkopen utrecht voor een mooi bedrag om een nieuwe ring te kopen.

Date

januari 25, 2015

Category

Goud